Courgetti met paddenstoelen en zalm

courgetti zalm paddenstoelen elavie

Bereidingsduur:  30 minuten  |   2 personen

Maaltijd

  • Diner

Voor wie

  • Vis

 Ingrediënten 

  • 1 ui
  • Keltisch zout
  • Olijfolie
  • Kokosolie
  • 1 citroen
  • Bieslook

Nodig

  • Spirelli

Bereidingswijze

  1. Snijd de knoflook en ui fijn
  2. Snijd de champignons in grove stukken
  3. Doe wat kokosolie in een hapjespan en fruit de ui aan. Voeg vervolgens de knoflook en paddenstoelen toe en bak het op middenhoog vuur. 
  4. Maak linten van de courgettes en snijd de zalm in stukjes
  5. Als de paddenstoelen zacht en geslonken zijn voeg je de kokosyoghurt toe
  6. Roer het geheel om en voeg peper en zout naar smaak toe
  7. Doe wat kokosolie in een andere pan en bak de courgetti ongeveer 5 minuten 
  8. Voeg ondertussen de zalm aan de saus toe
  9. Schep de courgetti en saus op het bord en besprenkel met wat citroensap, olijfolie en garneer met fijngesneden bieslook

Eetsmakelijk!

TIP!: vervang ter afwisseling de zalm voor garnalen! 

Terug naar overzicht