Omega 3 visolie van Eqology

Wat is omega 3 visolie?

Omega 3 is een essentieel vetzuur. Dat wil zeggen dat ons lichaam het niet zelf kan aanmaken en je het uit voeding moeten halen om binnen te krijgen. Omega 3 zit voornamelijk in vette vis. Je lichaam wordt blij als je 4 tot 6 keer per week verse vette vis eet. Hier komt de gemiddelde Nederlander lang niet aan. En nee, vissticks of kibbeling tellen niet als gezonde vette vis ;-).

Omega 3 is onwijs belangrijk en vooral in de juiste balans met omega 6. Omega 6 maakt ontstekingen aan in je lichaam. Dat hebben we nodig als er een virus in ons lichaam komt en deze moet worden verdreven. Maar als het virus verdreven is moet de ontsteking stoppen en dat kan alleen met omega 3.
De verhouding tussen omega 6 en omega 3 moet gelijk zijn. Helaas is de realiteit dat de gemiddelde Nederlander tot wel 20x meer omega 6 in zijn lichaam heeft ten opzichte van omega 3. Hierdoor ontsteekt men vaak vanuit wat ze eten en worden deze niet meer gestopt door een tekort aan omega 3. Met als gevolg ontstekingsklachten zoals gewrichtsklachten en huidklachten als acne, eczeem, psoriasis etc. 

De voordelen van omega 3

Omega 3 heeft veel gezondheidsvoordelen. Hieronder staan ze voor je opgesomd: 

 • Het zorgt ervoor dat voedingsstoffen goed worden opgenomen en afvalstoffen goed worden uitgescheiden
 • Het zorgt voor een sterk immuunsysteem (ontsteking regulatie)
 • Het is de bouwstof voor je hersenen en zorgt daardoor voor: een goede stemming, concentratie, rust in het hoofd en energie
 • Het is de bouwstof van hormonen en brengt hormonen in balans
 • Het maakt je stressbestendig(er)
 • Het zorgt voor een gezonde en stralende huid en haar (vermindert ontstekingen, zorgt voor goede hydratatie balans)
 • Het draagt bij aan een goed gezichtsvermogen
 • Het draagt bij aan de goede werking van het hart en bloedvaten

De visolie van Eqology

De Eqology visolie is van uitzonderlijk hoge kwaliteit, duurzaam en hoog gedoseerd.

Duurzaam

De visolie wordt gewonnen voor de Noorse kust, waar vissersschepen op kabeljauw vissen. Normaal gesproken worden de koppen van de vissen na de vangst afgesneden en terug in zee gegooid, maar Eqology gebruikt deze koppen om visolie van te maken. Er wordt dus niet extra gevist om de Noorse visolie te maken en er wordt niets van de gevangen vis overboord gegooid. Super duurzaam!

Hoge kwaliteit

Er zijn veel supplementen op de markt die een slechte kwaliteit hebben, waardoor je troep in je lichaam stopt en daarmee het lichaam meer belast dan helpt. Daarom hecht ik hoge waarde aan goede kwaliteit van de supplementen waarmee ik werk. Waarom ik met deze visolie werk:

 • Het is heel zuivere olie: een totoxwaarde van <4
 • Het is hooggedoseerde omega 3 olie
 • Het is vloeibaar, waardoor je lichaam het goed opneemt. Gebruik je capsules? Omega 3 olie oxideert heel snel, bij het dichtbranden van capsules gaat de zuiverheid verloren, zonde! Gebruik daarom een olie.
 • Het is erg duurzaam en MSC en CoC-gecertificeerd. De visolie is gewonnen uit de snijresten van visfilets. Daardoor wordt er niet onnodig gevist. De visolie wordt gewonnen uit kabeljauw afkomstig uit Noorwegen. Noorwegen heeft strenge regels betreft vissen om de ocean gezond te houden.
 • Het bevat een super gezonde olijfolie met veel antioxidanten
 • Het heeft een fijne smaak (geen vissmaak) en geen vieze oprispingen
 • De omega 3 olie is geschikt voor kinderen en voor zwangere vrouwen

Eqology visolie ervaringen

'Binnen een maand diabetes medicatie voor de helft afgebouwd'

Sinds een aantal jaar heb ik diabetes type 2, waarvoor ik metformine slik. Ik dacht al heel goed te eten, maar kreeg mijn diabetes niet onder controle. Door alle adviezen en de omega 3 kon in binnen een maand mijn medicatie met de helft afbouwen en ben ik 3 kilo afgevallen. 

Marjan - 62 jaar

'Ik heb geen migraine meer gehad'

Ik kamp al jaren met maandelijkse migraine. Sinds ik deze olie gebruik en daarbij de andere adviezen van Evie opvolg heb ik geen migraine meer gehad. Ik merk dat ik meer energie heb en alles positiever bekijk. Ik ben heel blij dat ik hieraan begonnen ben. 

Samantha - 27 jaar

'Ik ben van mijn wintertenen af!'

Ik had al 5 jaar last van blauwe, zere tenen bij koud weer. De laatste jaren werd het erger en erger. Ik ben op consult geweest bij Evie waar we een bodyscan hebben gedaan. Hieruit bleek dat mijn vaten niet goed waren. Ik kreeg voedingsadvies met omega 3 olie en vitamine D3+K2 mee naar huis en binnen 3 dagen merkte ik al verschil. Tot nu toe heb ik nooit meer last van wintertenen gehad.

Leroy - 28 jaar

'Mijn hormonen zijn in balans'

Sinds ik de olie gebruik merk ik dat ik veel minder last heb van moodswings tijdens mijn menstruatie en dat ik veel meer energie heb. 

Yet - 34 jaar

Hoe werkt Eqology?

Eqology kun je particulier niet zelf kopen, maar alleen via een orthomoleculair therapeut of andere gezondheidsprofessionals. 

Eqology werkt met halfjaar trajecten. Je kunt je voorstellen dat jaren een verkeerde verhouding omega3:omega6 in je lichaam niet binnen 1 maand is opgelost. Spierballen worden ook niet binnen een maand in de sportschool geweekt. Je hebt langer de tijd nodig om de balans te herstellen. Eqology werkt daarom met halfjaar trajecten, voor en na het traject kan je de vetzuurwaardes meten en zie je wat het daadwerkelijk voor verschil heeft gebracht (naast alle lichamelijke verbeteringen die je zal merken). 

Hoe ziet het Eqology traject eruit?

Aan het begin van het traject starten we met een bloedtest die je bij mij in de praktijk kunt komen doen. Via een vingerprik stempelen wat bloed op een testkaart, dat wordt opgestuurd voor onderzoek naar een onafhankelijk laboratorium. Na 15-20 werkdagen krijg ik de uitslag en zien we jouw verhouding tussen omega-3 vetzuren en omega-6 vetzuren en krijgen we inzicht over de doorlaatbaarheid van jouw cellen. Is jouw verhouding goed (en hoor je bij weinigen van Nederland)? Dan feliciteert Eqology jou met je goede waardes en krijg je de test en afgenomen suppletie terug! Hoor je bij de andere 99% van Nederland is je verhouding niet goed? Dan gaan we door met het halfjaar traject.

EQ pure arctic oil

De populairste visolie van Eqology is de EQ pure arctic oil. De EQ pure arctic oil is een pure omega-3 olie van 100% Arctische wilde vis en bevat organische, koudgeperste olijfolie en vitamine D3 – met een toegevoegde verse smaak van natuurlijke sinaasappel of citroen. 

De resultaten tonen aan dat bijna iedereen die gedurende 120 dagen de Pure Arctic Oil heeft gebruikt een sterk verbeterde vetzuur evenwicht bereikt. 

 • Bevat geen toegevoegde visolie of synthetische additieven;
 • Een evenwichtige olie voor een optimale verhouding tussen de hoeveelheid omega-6 en omega-3;
 • Goed voor het cardiovasculaire systeem, hersenen, gezichtsvermogen, immuunsysteem en spieren;
 • Draagt bij aan een normale bloeddruk en normale cholesterol, calcium en triglyceriden in het bloed;
 • De visolie is MSC en CoC gecertificeerd en is afkomstig uit het Noors duurzame visserij-industrie;
 • Toegevoegd polyfenolen uit een koudgeperste, kwalitatief hoogwaardige olijfolie, vitamine D3 en een frisse sinaasappelsmaak;
 • 100% natuurlijk.

EQ pure arctic oil gold

Daarnaast kun je ook kiezen uit de premium optie voor Eqology omega 3 namelijk de Pure arctic oil gold. Ook dit is een pure omega 3 olie maar dan nog beter. Pure Arctic Oil Gold bevat in totaal meer EPA + DHA voor de hersenen en scherp zicht. Het is verrijkt met luteïne, vitamine A, hydroxytyrosol en een hogere hoeveelheid polyfenolen. Pure Arctic Oil Gold is speciaal ontworpen voor mensen die extra willen focussen in gezonde hersenen en goed zicht.

Noorse breinformule*

 • Bevat geen andere visolies of synthetische additieven
 • Een uitgebalanceerde, superieure olie met een optimale verhouding tussen de hoeveelheid omega 6 en omega 3
 • Goed voor hart- en bloedvaten, het immuunsysteem en de spieren, met een focus op de hersenen en het gezichtsvermogen
 • Draagt bij aan een normale bloeddruk en normale concentraties cholesterol, calcium en triglyceriden in het bloed
 • De visolie is MSC- en CoC-goedgekeurd en is afkomstig van de duurzame Noorse vissector
 • Toegevoegde extra vierge biologische olijfolie, hydroxytyrosol, polyfenolen, vitamine D3, vitamine A, luteïne en een frisse citroensmaak.
 • 100% natuurlijk.

Voedingswaardes

Dit zijn de voedingswaardes van pure artic oil:

 

Per 0,15 ml

Per 2 ml

Per 3,9 ml

Per 10 ml

Per 12 ml

Per 15 ml

Energie (kcal)

1,245

16,6

32,37

83

99,6

124

Vetten (g)

0,138

1,84

3,588

9,2

11,04

13,8

Verzadigde vetzuren (mg)

21,15

282

549,9

1410

1692

2115

Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (mg)

70,8

944

1840,8

4720

5664

7080

waarvan Omega-9 (mg)

49,05

654

1275,3

3270

3924

4910

Meervoudig onverzadigde vetzuren (mg)

32,7

436

850,2

2180

2616

3270

waarvan Omega-3 (mg)

27,45

366

713,7

1830

2196

2740

waarvan EPA (mg)

9,75

130

253,5

650

780

980

waarvan DHA (mg)

11,55

154

300,3

770

924

1160

EPA + DHA (mg)

21,3

284

553,8

1420

1704

2140

Polyphenolen

           

Vitamine D3 (mcg) RDI=15 mcg

0,1245

1,66

3,237

8,3

9,96

12,5

Hoeveel kost Eqology?

Ben je geïnteresseerd in de omega 3 olie van Eqology en ben je benieuwd hoeveel het kost? Dit is niet 1 op 1 te zeggen. Afhankelijk van jouw klachten en wensen kan je verschillende trajecten aangaan.

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op voor een gratis en persoonlijk advies, ik help je graag op weg! 

 

Prijsaanvraag en informatie Eqology

Laat je contactgegevens en jouw wensen achter en ik stuur je meer informatie op. 

* verplichte velden