Vage klachten zijn wél op te lossen

vageklachten elavie

Veel mensen hebben ‘vage klachten’ die niet direct passen bij een ziekte. Je gaat ermee naar de huisarts, er worden wat (bloed)testen gedaan, maar er wordt niks afwijkend gevonden. 

‘Kijk het nog even aan’, ‘je groeit er wel overheen’, ‘hoort bij het ouder worden’ 🚫

Vage klachten zijn niet normaal

Laat me je dit vertellen: veel vage klachten hebben is niet normaal. Je lichaam communiceert door middel van symptomen. Uit je lichaam klachten, dan is er iets aan de hand. Los je dit op, verdwijnen de klachten.

Mij werd heel vaak gezegd ‘kijk het maar even aan’ terwijl ik al lang vage klachten had: huidklachten, opeens allergieën, uitslag, vermoeidheid, veel hoofdpijn en buikkrampen.
Niks eenduidigs, wel heel vervelend.

Ik ben door blijven zoeken en weet nu dat deze klachten werden veroorzaakt door verkeerde voeding en een verkeerde leefstijl. Dit heb ik aangepast en hierdoor is mijn lichaam weer terug in balans en zijn mijn klachten verdwenen. Het kan een enorme speurtocht zijn, maar een gezond lichaam is het meer dan waard. 

Geef jezelf niet op

Jij kent jouw lichaam als geen ander en jij weet het als iets niet klopt. Zoek een specialist die bij je past. Als de ene specialist er niet uitkomt, zoek dan een ander. Geef jezelf niet op. 

 

Terug naar overzicht