Spruitensalade met granaatappelpitjes en geitenkaas
Menu gang: Lunch, Diner Tags: vega, vegan
Bereidingsduur: 15 minuten | 2 personen
Maaltijd
- Lunch
- Diner
Voor wie
- Vega(n)
Ingrediënten
- 500 gram spruitjes
- 2 grote zoete aardappel
- 3 kleuren punt paprika
- 2 bosuitjes
- 4 handen spinazie
- 100 gram geitenkaas
- 100 gram granaatappel pitjes
- 2 handjes cashewnoten (ongebranden en ongezouten)
- verse dille
- scheutje olijfolie
- 1 eetlepel mosterd
- honing
- Ketlisch zout
Bereidingswijze
- Kook de spruitjes tot ze gaar zijn
- Was de zoete aardappelen en snijd ze in blokjes, kook tot ze gaar zijn
- Snijd de paprika en bosui
- Leg de spinazie in een mooi diep bord
- Strooi hierover de spruitjes, de zoete aardappel
- Strooi daaroverheen de paprika, de bosui, de granaatappel pitjes, cashewnoten en geitenkaas
- Snijd de verse dillen en sprenkel dit over de salade
- Maak de dressing: voeg de olijfolie, honing, zout en de mosterd samen en roer door
- Sprenkel over de salade
Eetsmakelijk!