Werkwijze

Als orthomoleculair therapeut help ik mensen van klachten af en weer gezond te worden. Dat doe ik door de oorzaak van jouw klachten op te sporen en deze met een gericht plan aan te pakken.

Ik geef je alle handvatten om de balans in je lichaam te herstellen en je klachten te verhelpen! Denk aan het herstellen van het bioritme, de juiste voeding, vitamines & mineralen, stress management en andere leefstijlinterventies. 

Consulten kunnen zowel live als online worden ingepland.

elavie gesprek evievanzeijl

In de praktijk

Samen met jou ga ik op zoek welk proces in je lichaam uit balans is. Dit achterhaal ik door eerst een vragenformulier te sturen, vervolgens een intakegesprek en eventueel aanvullend onderzoek. We maken een tijdlijn om te achterhalen wanneer en waardoor het evenwicht is verstoord en de klachten zijn ontstaan. Op basis van alle informatie ga ik op onderzoek uit en achterhaal ik welk systeem in je lichaam ondersteuning nodig heeft. 

Vanuit mijn orthomoleculaire visie geef ik je inzichten in je gezondheidsklachten. Waarom geeft jouw lichaam deze signalen? Waarom heb je vermoeidheidsklachten, allergieën, acné, heftige moodswings en zit je niet lekker in je vel? Waarom ga je dagelijks met een opgezette buik slapen en kom je 's ochtends vermoeid uit bed?

Boek een consult

Evie Van Zeijl onderzoek

WAT JE KUNT VERWACHTEN

5 - Aanvullend consult

We spreken samen af wat jij nodig hebt om het plan uit te kunnen voeren. Periodiek kunnen we de vorderingen evalueren en waar nodig bijsturen.

4 - Persoonlijk behandelplan

Op basis van alle informatie maak ik een persoonlijk behandelplan waarmee jij aan de slag kan. 

3 - Eerste consult

Voor het eerste consult stuur ik een uitgebreide vragenlijst. Tijdens het consult verzamel ik verdere informatie die ik nog meer nodig heb. Eventueel doen we aanvullend onderzoek (bloed, darmonderzoek, allergenen etc.).

2 - Plan een afspraak

Kan ik je helpen? Laten we een afspraak inplannen! Dit kan een fysieke of een online afspraak zijn.

1 - Vrijblijvend orientatiegesprek

Een kosteloos video- of telefonisch gesprek om te kijken of ik iets voor jou kan betekenen.

Meest gestelde vragen

Wat doe je precies als orthomoleculair therapeut?

Als orthomoleculair therapeut ga ik op zoek naar welk proces in je lichaam uit balans is, waardoor je klachten zijn ontstaan. Ik geef je alle handvatten om de balans in je lichaam te herstellen en je klachten te verhelpen; door advies over voeding, bioritme, vitamine & mineralen, stress management en leefstijl. Hierdoor worden je klachten verholpen.

Hoe veel gaat het mij kosten?

De kosten zijn afhankelijk van hoe lang het traject duurt. Bekijk hier mijn tarieven.

Kan ik de consulten vergoed krijgen bij mijn verzekering?

Ben je aanvullend verzekerd? Dan vergoedt je verzekeraar mogelijk (een deel) van de behandeling. Dit is afhankelijk van bij welke zorgverzekeraar je bent aangesloten. Mijn factuur kun je indienen bij je zorgverzekeraar. 

Hoelang duurt het voor ik van mijn klachten af ben?

Hoe snel iemand van klachten afkomt is afhankelijk van de klacht. Ook is het afhankelijk hoe het lichaam reageert op de therapie en hoe goed iemand zijn adviezen opvolgt. 

Wat cliënten over mij zeggen

 

Ik ben eindelijk van mijn wintertenen af

Ik ben eindelijk van mijn wintertenen af!

Ik had al 5 jaar last van blauwe, zere tenen bij koud weer. De laatste jaren werd het erger en erger. Het was zo erg dat ik bij extreme kou thuis bleef. Ik heb veel gezocht naar wat te doen bij wintertenen. Online lees je dat er niets aan te doen is en ook de dokter kon er niet aan doen.

Lees meer...

Dit is mijn reddingslijn

De begeleiding van Evie is mijn reddingslijn geweest. Ik heb mij met een burn-out ziek moeten melden op mijn werk. Het lukte niet meer, ik was oververmoeid, had totaal geen energie meer en ik had geen idee hoe ik hieruit moest komen.
Ik ben bij Evie terecht gekomen. Dit heeft me geholpen om langzamerhand weer grip op t leven te krijgen

Lees meer...

Al jaren kamp ik met huidproblemen

Al jaren kamp ik met huidproblemen. Lange tijd heb ik dit met het slikken van de pil kunnen onderdrukken, maar nu ik gestopt ben met de pil kwamen de huidproblemen weer terug. Samen met Evie ben ik gaan kijken waar dit nou door komt.

Lees meer...

Beter slapen, concentreren en sportprestaties!

Vanuit de welbekende “sportschool wijsheden” dacht ik altijd heel gezond te leven, maar door gesprekken met Evie ging een hele andere wereld voor me open. Hoe ze het vertelt en uitlegt klinkt alles zó logisch en zó simpel. Het helpt me met beter slapen, beter concentreren met studie en werk, frisser opstaan en als fanatiek sporter ook met de prestaties in sport. 

Ik zou haar zeker aanraden!

Wat is het fijn om met haar samen te werken! Ze reageert snel op vragen, is inhoudelijk sterk en legt het ‘hoe’ en ‘waarom’ in begrijpbare taal uit. Ik zou haar zeker aanraden!

Evie is ontzettend kundig!

Als fanatieke sporter had ik regelmatig blessures. Ik dacht dat ze “erbij hoorden”. Overbelasting door het vele en zware trainen. Evie liet mij inzien dat dit niet het geval is. Sinds ik haar tips ben gaan uitvoeren heb ik niet alleen geen blessures meer gehad, ik voel mij energieker, fitter en sterker en verbreek het ene PR na de ander.

Lees meer ...

Fijne begeleiding en goede adviezen

Fijne begeleiding en goede adviezen. Klachten waarvan ik niet eens wist dat ik ze had, zijn verholpen!

Over mij

Hi! Mijn naam is Evie van Zeijl, orthomoleculair therapeut in het Westland en vastberaden om andere mensen te helpen om gezond te worden. 

Van jongs af aan heb ik een grote interesse in gezondheid, het menselijk lichaam en sport. Met opleidingen in Medisch hulpverlening, HBO-Verpleegkunde, Orthomoleculaire Geneeskunde en diverse bijscholingen heb ik mij bekwaamd in het opsporen van oorzaken en het behandelen van klachtenbeelden. 

Ervaar jij ook klachten waar je graag vanaf wilt? Stuur mij gerust een bericht, ik help je graag van je klachten af!

Neem contact op

elavie

Contact

     ELAVIE
06-31163331
info@elavie.nl
 Herckenrathstraat 1
    2681 DG Monster 

 

 

 

Neem contact op!

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul onderstaand contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

* verplichte velden