Evie van Zeijl

Van jongs af aan heb ik een grote interesse in gezondheid, het menselijk lichaam en sport. Met opleidingen in Medisch hulpverlening, HBO-Verpleegkunde, Orthomoleculaire Geneeskunde en diverse bijscholingen heb ik mij bekwaamd in het opsporen van oorzaken en het behandelen van klachtenbeelden.

Uitgeleerd raak ik niet, de medische wereld is ontzettend dynamisch, medisch onderzoek is on going en elke casus brengt nieuwe inzichten. Dat is wat ik juist zo leuk vind aan mijn vak!

Mail Evie    Bel Evie

elavie

MIJN VERHAAL

Als HBO-verpleegkundige werkte ik jaren in het ziekenhuis onder een hoge werkdruk, met veel onregelmatigheid en nachtdiensten. Daarnaast sportte ik (te) veel en dacht ik gezond te eten.
Als jonge vrouw zou ik bruisend van energie in het leven moeten staan, maar niks was minder waar. Ik had veel vage klachten: een slechte huid, veel buikpijn & hoofdpijn, snel blessures, allergieën en was vaak (over)vermoeid.

Totdat ik de opleiding Orthomoleculaire Therapie ging volgen. Vanuit deze opleiding ben ik gaan kijken welke systemen in mijn lichaam niet (goed) functioneerden. Deze processen heb ik hersteld door mijn leefstijl aan te passen: bioritme herstellen, tekorten aan vitamine en mineralen aan te vullen, eten naar behoefte van mijn lichaam en niet meer over mijn grenzen heen gaan. 
Resultaat? Nog nooit zo topfit geweest, huidklachten & allergieën weg, geen buikpijn meer en bakken met energie.

Nu wil ik met mijn kennis jou helpen!

Neem contact op

ELAVIE Evie van Zeijl

Wat mijn cliënten zeggen

 

Ik ben eindelijk van mijn wintertenen af

Ik ben eindelijk van mijn wintertenen af!

Ik had al 5 jaar last van blauwe, zere tenen bij koud weer. De laatste jaren werd het erger en erger. Het was zo erg dat ik bij extreme kou thuis bleef. Ik heb veel gezocht naar wat te doen bij wintertenen. Online lees je dat er niets aan te doen is en ook de dokter kon er niet aan doen.

Lees meer...

Dit is mijn reddingslijn

De begeleiding van Evie is mijn reddingslijn geweest. Ik heb mij met een burn-out ziek moeten melden op mijn werk. Het lukte niet meer, ik was oververmoeid, had totaal geen energie meer en ik had geen idee hoe ik hieruit moest komen.
Ik ben bij Evie terecht gekomen. Dit heeft me geholpen om langzamerhand weer grip op t leven te krijgen

Lees meer...

Al jaren kamp ik met huidproblemen

Al jaren kamp ik met huidproblemen. Lange tijd heb ik dit met het slikken van de pil kunnen onderdrukken, maar nu ik gestopt ben met de pil kwamen de huidproblemen weer terug. Samen met Evie ben ik gaan kijken waar dit nou door komt.

Lees meer...

Beter slapen, concentreren en sportprestaties!

Vanuit de welbekende “sportschool wijsheden” dacht ik altijd heel gezond te leven, maar door gesprekken met Evie ging een hele andere wereld voor me open. Hoe ze het vertelt en uitlegt klinkt alles zó logisch en zó simpel. Het helpt me met beter slapen, beter concentreren met studie en werk, frisser opstaan en als fanatiek sporter ook met de prestaties in sport. 

Ik zou haar zeker aanraden!

Wat is het fijn om met haar samen te werken! Ze reageert snel op vragen, is inhoudelijk sterk en legt het ‘hoe’ en ‘waarom’ in begrijpbare taal uit. Ik zou haar zeker aanraden!

Evie is ontzettend kundig!

Als fanatieke sporter had ik regelmatig blessures. Ik dacht dat ze “erbij hoorden”. Overbelasting door het vele en zware trainen. Evie liet mij inzien dat dit niet het geval is. Sinds ik haar tips ben gaan uitvoeren heb ik niet alleen geen blessures meer gehad, ik voel mij energieker, fitter en sterker en verbreek het ene PR na de ander.

Lees meer ...

Fijne begeleiding en goede adviezen

Fijne begeleiding en goede adviezen. Klachten waarvan ik niet eens wist dat ik ze had, zijn verholpen!

Contact

     ELAVIE
06-31163331
info@elavie.nl
 Herckenrathstraat 1
    2681 DG Monster 

 

 

 

Neem contact op!

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul onderstaand contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

* verplichte velden