Evie van Zeijl

Van jongs af aan heb ik een grote interesse in gezondheid, het menselijk lichaam en sport. Met opleidingen in Medisch hulpverlening, HBO-Verpleegkunde, Orthomoleculaire Geneeskunde en diverse bijscholingen heb ik mij bekwaamd in het opsporen van oorzaken en het behandelen van klachtenbeelden.

Uitgeleerd raak ik niet, de medische wereld is ontzettend dynamisch, onderzoek is on going en elke casus brengt nieuwe inzichten. Dat is wat ik juist zo leuk vind aan mijn vak!

Mail Evie    Bel Evie

elavie

MIJN VERHAAL

Als HBO-verpleegkundige werkte ik jaren in het ziekenhuis onder een hoge werkdruk, met veel onregelmatigheid en nachtdiensten. Daarnaast sportte ik (te) veel en dacht ik gezond te eten.
Als jonge vrouw zou ik bruisend van energie in het leven moeten staan, maar niks was minder waar. Ik had veel vage klachten: een slechte huid, veel buikpijn & hoofdpijn, snel blessures, allergieën en was vaak (over)vermoeid.

Totdat ik de opleiding Orthomoleculaire Therapie ging volgen. Vanuit deze opleiding ben ik gaan kijken welke systemen in mijn lichaam niet (goed) functioneerden. Deze processen heb ik hersteld door mijn leefstijl aan te passen: bioritme herstellen, tekorten aan vitamine en mineralen aan te vullen, eten naar behoefte van mijn lichaam en niet meer over mijn grenzen heen gaan. 
Resultaat? Nog nooit zo topfit geweest, huidklachten & allergieën weg, geen buikpijn meer en bakken met energie.

Nu wil ik met mijn kennis jou helpen!

verpleegkundige elavie evievanzeijl